About

Allereerst: SUPER BEDANKT DAT JE MIJN BLOG BEZOEKT!

Misschien ben je hier terecht gekomen via mijn Instagram @lynnstabooks of misschien ken je me uit het dagelijks leven. Hoe dank ook: bedankt!
In plaats van me gewoon voor te stellen vertel ik jullie graag een sprookje:

Er was eens.. 23 jaar geleden in een land hier niet zo ver vandaan, een meisje (vrouw?) genaamd Lynn. Van jongs af aan droomde ze al van een wereld gevuld met magie waar ze kon doen wat ze maar wilde. Waar ze haar liefde voor schrijven, boeken en alles wat roze is, glitters heeft en je een goed gevoel geeft kon uiten. Maar toen ze haar droom om journalist te worden wilde najagen, bleek dat niet helemaal wat ze er van had verwacht. Toen ze het probeerde te maken in de styling werd dat het ook niet helemaal en stopte ze met school.. helaas. Maar ze gaf het leven niet op en besloot op een andere manier in de wereld van magie en andere fictie te duiken: BOEKEN!
En wanneer je je leven gaat wijden aan boeken heb je natuurlijk ook een plek nodig om al die leeservaring te delen, toch? Zij vond van wel dus daar ben je nu!
Ze hoopt dat je net zo veel plezier beleeft aan het lezen van boeken en deze artikelen als zij en dat je je geïnspireerd voelt om meer te gaan lezen.

En dan leef je nog lang en gelukkig.

Liefs, Lynn